Sanjing Chemgglass

Kabar

Apa Apa Yen Reaktor Dadi Kadhemen?

Reaktorminangka piranti sing nggunakake reaksi fisi nuklir sing dikontrol kanggo ngasilake panas lan listrik.Reaktor kudu njaga sawetara suhu tartamtu supaya bisa digunakake kanthi aman lan efisien.Yen reaktor dadi adhem banget, bisa nyebabake sawetara masalah lan risiko kanggo reaktor lan lingkungan.

Salah sawijining masalah sing bisa kedadeyan yen reaktor dadi adhem banget yaiku ilang reaktivitas.Reaktivitas minangka ukuran sepira cepet reaksi fisi nuklir dumadi ing inti reaktor.Reaktivitas gumantung ing sawetara faktor, kayata jumlah lan wangun bahan bakar nuklir, konsentrasi lan suhu coolant, lan posisi lan gerakan rod kontrol.Yen reaktor dadi kadhemen, Kapadhetan coolant bisa nambah, kang bisa nyerep neutron liyane lan ngurangi reaktivitas.Iki bisa nyebabake nyuda output daya lan efisiensi reaktor.

Masalah liyane sing bisa kedadeyan yen reaktor dadi adhem banget yaiku pembentukan es.Es bisa dibentuk ing pipa lan katup sistem pendinginan, sing bisa ngalangi aliran coolant lan nyebabake kacilakan coolant (LOCA).LOCA minangka acara serius sing bisa nyebabake panas lan leleh inti reaktor, uga ngeculake bahan radioaktif menyang lingkungan.Kanggo nyegah pembentukan es, reaktor kudu duwe suhu minimal lan tingkat aliran minimal saka coolant.Reaktor uga kudu duwe sistem pemanas sing dipercaya lan sumber daya cadangan kanggo njaga sirkulasi lan nyegah pembekuan.

Nantong Sanjing Chemglas Co., Ltd.minangka perusahaan sing duwe spesialisasi ing produksi instrumen kaca kimia, kalebu reaktor kaca, evaporator puteran, distilasi molekul jalur cendhak, lan produk liyane sing gegandhengan.Perusahaan iki nduweni luwih saka 300 karyawan, jembaré 45.000 meter persegi, lan nduweni angka dodolan taunan sing ngluwihi 20 yuta dolar AS.Perusahaan nduweni komitmen kanggo ningkatake kesejahteraan sosial, ekonomi lan lingkungan para pelanggan lan masyarakat, lan nggabungake kelestarian menyang produk lan praktik.

Reaktor kaca perusahaan dirancang kanggo tahan suhu lan tekanan sing dhuwur, lan nyedhiyakake ketahanan korosi, insulasi termal, lan kekuatan mekanik kanggo reaksi kimia.Reaktor kaca perusahaan uga bisa disesuaikan miturut kabutuhan lan spesifikasi pelanggan, kayata ukuran, wujud, volume, lan fungsi reaktor.Reaktor kaca perusahaan akeh digunakake ing industri kimia kanggo produksi bahan kimia, obat-obatan, pestisida, panganan, lan produk liyane.Yen sampeyan pengin ngerti luwih lengkap babagan kitaUmpan balik pelangganorKasus Proyek, Mangga klik ndeleng situs kita.

Kanggo informasi luwih lengkap babagan reaktor kaca lan instrumen kaca kimia liyane, bukak situs web resmi Nantong Sanjing Chemglass Co., Ltd. ing https://www.greendistillation.com/.


Wektu kirim: Jan-10-2024