Sanjing Chemgglass

Kabar

Nantong Sanjing Chemglass Co., Ltd., Produsen terkemuka Cina sing nyedhiyakake reaktor kaca, evaporator film sing dibuwang, evaporator rotary, piranti distilasi molekuler jalur cendhak lan tabung kaca kimia, pengin kabeh pelanggan, mitra lan pemasok sing apik banget ing Mid-Autumn lan festival Hari Nasional.

Festival Mid-Autumn, uga dikenal minangka "Festival Mid-Autumn", minangka festival tradisional Tionghoa sing tiba ing tanggal 15 ing sasi lunar kaping 8.Iku wektu kanggo reuni kulawarga lan perayaan, lan uga wektu kanggo wong kanggo nuduhake katresnan lan care kanggo kulawarga lan kanca-kanca.

Festival Mid-Autumn minangka salah siji saka telung perayaan festival tradisional Tionghoa (loro liyane yaiku Festival Musim Semi lan Festival Perahu Naga), lan minangka salah siji saka papat "wengi festival tradisional" (telu liyane yaiku Spring Festival Eve. , Festival Lentera, lan Festival Mid-Autumn).Iku wektu kanggo reuni kulawarga lan perayaan, lan uga wektu kanggo wong kanggo nuduhake katresnan lan care kanggo kulawarga lan kanca-kanca.
Adat-adat ing salebeting Festival Mid-Autumn inggih menika: dhahar rembulan, ngombe anggur abrit, nyawang rembulan, ngaturaken sesaji dhateng rembulan, nyekar mercon, dolanan lentera rembulan, lsp.

Muga-muga festival Mid-Autumn lan Hari Nasional bakal nggawa kabungahan lan kamakmuran kanggo sampeyan kabeh, lan kita ngarep-arep kanggo nguatake kerjasama lan kekancan karo sampeyan ing mangsa ngarep, lan uga ngarep-arep teknologi kita bakal menehi kontribusi kanggo lingkungan. pangayoman lan pembangunan sustainable saka china lan tembung.

By the way, if you are intersted in our products, please feel free to contact us by email:joyce@sanjingchemglass.com . And we will get back to you as soon as possible.


Wektu kirim: Sep-28-2023