Sanjing Chemgglass

Kabar

Reaktor Kaca Jaket: Alat Serbaguna kanggo Proses Kimia lan Farmasi

A reaktor kaca jaketminangka jinis kapal sing akeh digunakake ing industri proses, kayata kimia lan farmasi, kanggo nindakake macem-macem operasi kayata pembubaran barang padhet, campuran produk, reaksi kimia, distilasi kumpulan, kristalisasi, ekstraksi lan polimerisasi.Reaktor kaca jaket kasusun saka wadhah kaca kanthi agitator lan sistem pemanasan/pendingin integral.Jaket kasebut ngidini sirkulasi cairan pemanasan utawa pendinginan liwat tembok prau, saéngga bisa ngontrol suhu isi ing njero.Materi kaca nyedhiyakake kompatibilitas kimia, transparansi lan tahan korosi sing apik, saengga cocok kanggo nangani macem-macem pelarut lan asam ing lingkungan sing ditutup lan vakum.Agitator nyedhiyakake pencampuran lan homogenisasi sing efisien saka reaktan lan produk, uga transfer panas lan massa.Reaktor kaca sing nganggo jaket bisa dilengkapi karo macem-macem aksesoris, kayata sensor, katup, feeder, panrima, kondensor, kolom, saringan, lan sapiturute, kanggo nindakake langkah lan fungsi proses sing beda ing persiyapan sing padha.

Reaktor kaca jaket duwe akeh kaluwihanjinis reaktor liyane, kayata reaktor logam utawa plastik.Sawetara keuntungan yaiku:

• Reaktor kaca jaket ngidini pengamatan visual saka proses reaksi, sing bisa mbantu kanggo ngawasi lan ngontrol paramèter reaksi, kayata suhu, tekanan, pH, lan liya-liyane, uga kanggo ndeteksi fenomena sing ora dikarepake, kayata udan, owah-owahan warna. , pamisahan fase, lsp.

• Reaktor kaca Jaket nawakake tingkat keluwesan lan versatility sing dhuwur, amarga bisa digunakake kanggo macem-macem jinis reaksi lan proses, ing kahanan suhu, tekanan, atmosfer, lan liya-liyane. komponen lan aksesoris, miturut syarat tartamtu saka saben aplikasi.

• Reaktor kaca jaket nyedhiyakake tingkat safety lan linuwih sing dhuwur, amarga dirancang kanggo tahan tekanan lan suhu sing dhuwur, uga kanggo nyegah bocor utawa kontaminasisistem reaksi.Dheweke uga duwe risiko bledosan utawa geni sing sithik, amarga digawe saka bahan inert lan ora gampang kobong.

• Reaktor kaca Jaket gampang kanggo operate lan njaga, amarga padha duwe desain prasaja lan pangguna-loropaken, lan bisa di resiki lan sterilized dening macem-macem cara, kayata autoclaving, CIP, SIP, etc. Padha uga duwe umur layanan dawa lan biaya pangopènan kurang, lagi digawe saka bahan awet lan kualitas dhuwur.

Reaktor kaca jaket digunakake akeh ing macem-macem lapangan lan aplikasi, kayata:

• Sintesis kimia: Reaktor kaca jaket bisa digunakake kanggo nindakake macem-macem jinis reaksi kimia, kayata sintesis organik, sintesis anorganik, katalisis, polimerisasi, lan liya-liyane, ing kahanan sing dikontrol lan dioptimalake, kanggo ngasilake produk sing berkualitas lan kemurnian dhuwur.

• Produksi pharmaceutical: Reaktor kaca jaket bisa digunakake kanggo nggawe macem-macem jinis produk farmasi, kayata API, intermediet, formulasi, lan liya-liyane, miturut standar cGMP lan FDA, kanggo njamin keamanan lan khasiat obat kasebut.

• Pangembangan proses: Reaktor kaca jaket bisa digunakake kanggo ngembangake lan ngoptimalake proses anyar utawa sing wis ana, kayata skala, simulasi proses, optimasi parameter, lan liya-liyane, kanggo nambah efisiensi lan untung saka proses kasebut.

• Pendidikan lan riset: Reaktor kaca jaket bisa digunakake kanggo nindakake macem-macem eksperimen lan demonstrasi, kayata kinetika, termodinamika, teknik reaksi, lan liya-liyane, kanggo nambah pangerten lan kawruh siswa lan peneliti.

Jacketed glass reactors are one of the most versatile and useful tools for chemical and pharmaceutical processes, as they offer a combination of performance, quality, flexibility and safety. They can be used to achieve various objectives and goals, such as product development, process improvement, quality control, etc., in a convenient and efficient way. Jacketed glass reactors are the ideal choice for any process engineer or scientist who wants to perform various operations and functions in a single and reliable setup. So if you wanna know more about our glass reactor, please feel free to contact us by mail: joyce@sanjingchemglass.com, we will get back to you as soon as possible.

BTW, kita Sincerely ngajak sampeyan kanggo partisipasi ing pameran kita ing Moscow, saka Nov.21-24th, welcome kanggo ngunjungi.Informasi Booth kaya ing ngisor iki:

Aula Pameran: Anjungan 2

Aula: Aula8

Nomer Booth: B5115

pameran ing Moscow

 


Wektu kirim: Nov-21-2023